VALG AF LEVERANDØRER

Valget af pumper til industriel brug kræver professionel rådgivning, hvor vi finder netop den pumpe, der er mest optimal til at løse opgaven hos dig. Vi har kendskab til leverandører på globalt plan og har udvalgt de bedste at samarbejde med.

Vi ved, at anvendelsen af pumper til industriel brug er ofte en kompleks sag, og RH Pumper er din professionelle samarbejdspartner og leverandør af professionelle pumpelæsninger til erhvervslivet Vi har mange års erfaring inde for vores forretningsområde, hvor vi har leveret pumper til næste alle grene af erhvervslivet.

Vi er kendte for vores service og vores unikke produkter. Derfor sætter vi altid en stor ære i at rådgive dig og dit tekniske personale, så du er bekendt med de bedste muligheder for at få den optimale løsning, og hvordan du få det absolut bedste, mest driftsikre og det mest økonomiske fordelagtige livsforløb for dine pumper, så du ikke får problemer i din egen daglige drift eller under særlig vanskelige pumpeopgaver.

RH Pumper har en meget stor og dyb erfaring og kan rådgive dig

- uanset om der skal pumpes tyk slam under entreprenøropgaver, delkomponenter til produktionen af medicin- eller plastvare eller noget helt andet.

Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt med os enten på telefonen eller sende os dit spørgsmål på e-mail om, hvordan vi bedst muligt løser dine pumpeopgaver.

Grindex slam og lænsepumper
Leverandører hos RH Pumper: Gollmer & Hummel
Metso - RH Pumper
Pioneer Pump leverandør hos RH Pumper
PX Flow - Papantonatos
SAER - RH Pumper
Speroni
Leverandører hos RH Pumper: TOYO Pumps
Victor Pumps - RH Pumper