PX Flow pumper til spildevand og industri

PX Flow pumperne er standard med 3 dobbelt mekanisk akseltætning monteret i patron. De har overdimensionerede aksler og lejer, som gør at pumperne har meget lang levetid. PX Flow spildevandspumper har alle thermofølere i motorviklinger som gør, at motoren stanser ved for høj temperatur.

Kølingen af pumpen sker ved at kølevæsken cirkulærers rundt om motoren. Imellem de to øverste akseltætninger sidder et lille pumpehjul på pumpeakslen, som sørger for, at kølevæsken cirkulerer rundt og fjerner varmen fra motoren. Akseltætningen er udført meget kompakt, det gør, at det nederste leje sidder meget langt nede i pumpen.

Pumpehjulet er monteret tæt på det nederste leje kun adskilt af akseltætningen. Forskellige pumpehjul 1 kanal-, 2 kanal- eller 3 kanalhjul med stort frit gennemløb.

Alternativt til kanalhjul kan PXFlow tilbyde vortex pumpehjul med virkningsgrad, som viser sig at være det bedste valg. Ingen vibrationer, tilstopnings fri (Clock-free) ingen justeringer. Den samlede vurdering viser, at denne pumpe giver den billigste drift.

PX Flow brochure forside RH Pumper
Klik på billedet og download brochuren.

Her finder du datablade med alle tekniske specifikationer og trykkurver:

2 polet 3000 omdr.:

4 polet 1500 omdr.:

6 polet 1000 omdr.:

8 polet 750 omdr.: