Selvansugende spildevandspumper fra PXFlow og Pioneer 

PXFlow pumper er udviklet af PAPANTONATOS S.A., der i mere end 45 år har produceret undervandstætte pumper af høj kvalitet. PXFlow pumperne er kendte for deres høje driftsikkerhed, miljøvenlighed og lange levetid.

Hos RH Pumper leveres PXFlow pumper altid med nye høj-effektive elektromotorer fra 2 KW. til 195 KW. Vi bygger desuden pumperne i rammer og monterer et sugningssystem, der letter arbejdet med overpumpning.

Også Pioneer er et kendt navn inden for pumpeindustrien. Siden 1998 har Pioneer leveret pumper gennem deres distributionsnetværk på globalt plan. De er kendte for deres innovative tilgang og deres høje standard inden for materialer og innovation.

Med en Pioneer pumpeløsning er du sikret en pumpe, der lever op til de høje krav, der eksisterer inden for industriel pumpning. Netop derfor fører vi også adskillige pumper fra Pioneer, da de er kendte for deres lange levetid og deres høje driftsikkerhed.

Se alle databladene fra PXFLow med kurver HER og

alle databladene på pumper fra Pioneer HER

Kontakt os for rådgivning

RH Pumper har mere end 20 års erfaring med pumpeløsninger, og vi har gennem årene varetaget opgaver i både ind- og udland og sikret vores kunder de bedste løsninger. Vi løser alle opgaver – lige fra små projekter til større totalentrepriser.

Vi samarbejder med de bedste leverandører på markedet, og du er garanteret en kvalitetsbevidst løsning, når du handler med RH Pumper. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har brug for en professionel sparringspartner, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på levering, montering, overvågning eller vedligeholdelse af spildevandspumper.

 

PX Flow - Papantonatos