Slampumper fra Pumpex

Nem af flytte – nem at placere

Støbte motordele i letvægts aluminiumslegering så pumpen er let og nem at flytte.

Heavy duty pump med stor slidstyrke

Pumpehjul og pumpehus er fremstillet i slidstærkt og fleksibelt stål for at opnå stor slidstyrke, holdbarhed og lang levetid.
Option: stainless steel vortex pumpehjul.

Robust håndtering

Alle Pumpex slampumper er udstyret med frit-strømshjul. Pumpehjul og et pumpehus sikrer gennemstrømning uden tilstopning.

Enkel og sikker håndtering

Pumpex pumper leveres klar til brug. Den indkapslede letvægts motor og ingen udvendige bevægelige dele gør installationen og ibrugtagning enkel og sikker.

Klar til start – med indbygget motorbeskyttelse

Indbygget kontaktor, start/drift kondensator (1–faset) og indbygget temperaturovervågning i statorviklingerne beskytter motoren og gør at pumpen kan genstarte automatisk.

Høj driftsikkerhed

Dobbelt mekanisk akseltætning i oliebad (silicone carbid på silicone carbid i den primære tætning) for lang levetid selv under de mest krævende forhold. Kraftigt dimensioneret aksel, af rustfrit, stål og store kuglelejer for vibrations fri drift giver pumpen lang levetid.

Stor fleksibilitet

Pumpen kan anvendes I alle positioner. Pumpehjul er til rådighed i forskellige størrelser for at imødekomme specifikke driftpunkter.

Drift uden køling

Det fleksible valg af kurver giver mulighed for når det forventes at pumpen kører uden køling.
Hvis halvdelen eller mere af pumpen er dykket (pumpen kan også køre liggende) kan den maksimale pumpehjuls diameter vælges.

Enkel at servicere og vedligehold

En fælles filosofi med samme grundkonstruktion gennem hele produktprogrammet og mange modulære komponenter og udskiftelige dele.
– Enkel tilgang til separat kapslet el-tilslutningsboks.
– Enkelt at udskifte hydrauliske dele som pumpehjul.

Miljøvenlig

Oliekammeret er fyldt med miljøvenlig olie. Der anvendes ingen giftige farvestoffer.