Slampumper fra TOYO

TOYO slampumper har været på markedet i mere end 50 år og er kendt for sine utroligt robuste og pålidelige dykpumper som er særligt velegnet til pumpning af slam og andre tyktflydende materialer med stor tørstofmængde. Produktprogram med mere end 135 model-varianter fra 0,75 – 1300 KW.

Leverandører hos RH Pumper: TOYO Pumps
Metso Heavy Duty horisontale slampumper

Metso slampumper

Metso har et bredt udvalg af både vertikale og horisontale slampumper, der kan justeres til mange forskellige typer af pumpeopgaver med tør, semi-flydende og flydende materialer. Der er mange muligheder Metsos samlede løsning af pumper, dele og service kan løse selv de mest slibende materialer og reducere driftsomkostninger.

Dykpumper til slam med stor tørstofmængde

Slampumper - 2017 maj Toyo Heavy duty slampumpe på job ved slampumpning for Nordic Sugar

Agitatoren

Den patenterede agitator som er placeret uden for det egentlige pumpehus på TOYO pumper er I stand til at frigøre væske og tørstof i næsten alle koncentrationer og størrelser (f.eks. mudder, grus, sand, skaller, sten osv.) og muliggør at TOYO pumper kan opnå en vedvarende pumpning af slam i en koncentration helt op til 70 % tørstof.

Pumpehjulet

Pumpehjulet og pumpehuset fremstår i speciallegeringer afstemt efter hvilke formål disse TOYO pumper skal bruges til. Den solide udførelse i kombination med en lav omdrejningshastighed fra den momentstærke motor sikrer effektivitet og har en exceptionel lang levetid selv i barske miljøer.

Slidpladerne

TOYO dykpumper har minimum én justerbar slidplade. Det sikrer høj driftsikkerhed, og er med til at gøre service og vedligehold af pumpen sikker selv ved hårdt slid af pumpehjul og slidplade.

Akseltætning

TOYO pumper fås med forskellige specielle akseltætninger. Overdimensionerede akseltætninger og kuglelejer sikrer vores TOYO pumper en ekstrem lang levetid selv ved meget hård anvendelse.

Klik her og se hele udvalget (folder i .pdf format - åbner ny fane)