SAER Centrifugalpumper katalog forside RH Pumper

SAER NCB-K

SAER centrifugalpumper har over 60 års erfaring 

SAER er et stort førende Internationalt italiensk firma, som producerer centrifugalpumper og borerørspumper. SAER er specialister inden for vandsektoren, hvor der tilbydes innovative løsninger på højeste niveau. Ved hjælp af avanceret design og konstante forsknings- og udviklingsaktiviteter, producerer og leverer de deres produkter af høj italiensk kvalitet hurtigt og sikkert i hele verdenen.

Anvendelser af centrifugalpumper og dykkede motorer er mange.

SAER Pumper forhandles i Danmark af RH Pumper, vi laver pålidelige skræddersyede løsninger, der er i stand til at opfylde ethvert behov, i mange forskellige industrier:

  • civile
  • landbrug
  • tilbagetrækning fra undergrunden
  • minedrift
  • olie og gas
  • samt vandbehandling.

SAER centrifugalpumper er førsteklasses, hvor alt fra aksel, tætninger støbninger er af absolut højeste kvalitet, og der leveres i støbejern, rustfrit stål og bronze til særdeles konkurrencedygtig pris. De har et bredt sortiment: end suction, inline og split case pumper, og de leveres både som bareshaft eller close coupled solution. SAER har et stort centrallager i Italien og kan levere omgående.

Centrifugalpumperne:

  • In-Line pumper fra DN50 til DN500 fra 1,5 KW og opefter
  • End-Suction pumper fra DN50 til DN400 fra 1,0 KW og opefter
  • Split-Case pumper fra DN80 til DN600 fra 25,0 KW og opefter

Materiale valg og sammensætninger af henholdsvis rustfri stål aisi 316, bronze eller støbejern giver dig den optimale løsning når du skal købe en ny pumpe til produktionen. RH Pumper lægger pumpen ud med pumpekurve kurve, omdrejninger og materialevalg, alt dokumentation som kræves leveres originalt fra RH Pumper udført med software fra SAER pumper.

Pumperne klar til at blive monteret på, hvor der tidligere har været monteret en pumpe med standardflanger. De er udført med standardmål og akselhøjde og passer sammen med andre standardpumper

Flowtryk og omdrejninger reguleres simpelt med en frekvens omformer og der opnås en optimeret drift med lavest mulige energi forbrug. Denne regulering optimere pumpens levetid og reducerer CO2 udledning.

Download kataloger:

Begge er store filer.

NCB-X - rustfri

NCB-M - marinebronze

NCB-K - støbejern

NCB-Z - bareshaft pumpe med motor på bundramme komplet

NCB-ZX - rustfri bareshaft pumpe med motor på bundramme komplet