SAER Elettropompe

SAER har over 60 års erfaring på det internationale marked og er et førende italiensk firma inden for produktion og levering af centrifugal- og borerørspumper. SAER er specialister inden for centrifugalpumper, hvor der tilbydes 360 graders målrettede løsninger samt det højeste niveau af fleksibilitet og innovation. Ved hjælp af avanceret design og konstante forsknings- og udviklingsaktiviteter, producerer og leverer de deres produkter af høj italiensk kvalitet hurtigt og sikkert i hele verdenen.

SAER Borerørspumper hos RH Pumper

SAER centrifugalpumper og Borerørspumper anvendes til:

  • vandboringer
  • tanke
  • vandforsyning
  • pumpestationer
  • bassiner
  • kunstvanding
  • brandbekæmpelse.

SAER pumper anvendes overalt i industrien, forsyningsselskaber og beboelses ejendomme
Materiale: Støbejern, AISI 304 eller 316 rustfrit stål, syrefrit og marinebronze.
Størrelse: fra 4" til 18"
Effekt motorstørrelse: fra 3,07 til 350 KW

Håndtering af alle opgaver indenfor centrifugalpumper og borerørspumper

Det kan være et komplekst arbejde at skulle vælge den rette pumpe til industrielt brug, og derfor er det afgørende, at du samarbejder med en virksomhed med den rette tekniske ekspertise. RH Pumper er markedsledende inden for teknisk rådgivning af pumpevalg, og vi har i løbet af de sidste 20 år varetaget en bred række opgaver inden for pumpeløsninger, og vores medarbejderstab har dermed en omfattende viden og knowhow. Det sikrer, at vores kunder modtager den bedste rådgivning, når de skal vælge centrifugalpumper eller dykkede borerørspumper.

Vi skræddersyr vores service til den enkelte kundes behov og den enkelte opgave, og vi er også gerne med dig i planlægningsprocessen, hvis du ønsker professionel sparring til dine pumpe projekter. Vi leverer, der hvor du ønsker, ligesom vi afhenter igen, når opgaven er løst. Har du behov for vedligeholdelse eller overvågning af din borerørspumpe undervejs, er vi også gerne behjælpelige med det. Vi varetager kort sagt alle opgaver indenfor levering, installation og servicering af centrifugalpumper og borerørspumper – store som små, enkle som komplicerede.

Centrifugalpumper og borerørspumper fra kvalitetsbevidste leverandører

Det er naturligvis alfa og omega, at dine centrifugalpumper og borerørspumper er driftsikre og stabile – uanset om de skal anvendes til vandboring, kunstvanding, vandforsyning eller noget helt fjerde. Derfor samarbejder RH Pumper med italienske SAER, som har mere end 60 års erfaring på området, og som i dag er en af de førende producenter og leverandører af centrifugal- og borerørspumpe til det internationale marked.

SAERs avancerede designs sikrer driftsikre produkter, mens RH Pumpers erfaring og viden sikrer, at du modtager en målrettet pumpeløsning, der er skræddersyet til dine behov og den konkrete opgave. Vi er kendt for vores høje service, og vi gør en dyd ud af vejlede om valg af de mest optimale og stabile løsninger – både i forbindelse med den daglige drift og i forbindelse med mere komplekse opgaver.

Vi står klar til at rådgive dig

RH Pumper står altid klar til yde rådgivning om centrifugalpumper og borerørspumper og andre pumpeløsninger. Du kan kontakte os via kontaktformularen her på siden eller ved at ringe på +45 5850 6065. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, og vi sørger naturligvis for hurtig levering for så vidt muligt at begrænse ophold i din produktion.

Download datablade radiale borerørspumper:

4" NS-95, NS-96 og FS-98

6" NR-151 OG NR-152

8" NR-201

10" NR-250

Download datablade aksiale borerørspumper:

4" NS-95

6" S-151

8" S-181

10" S-252 OG S-253

12" S-302

14" S-350